Thursday, June 24, 2010

Entry itu.


 Bismillah
Desa Rishah.12.11 pm. 5 Jun
Saya tak pernah sentuh pasal ni. Tapi saya rasa saya perlu sebab saya kena berterima kasih pada suma org. mungkin korg masih ingt entry saya yang saya post beberapa bulan yg lalu, sebelum mulanya final exam sem  2 09/10. Diari exam 1. sila klik sini jika anda tak igt lagi. Beberapa komen telah saya terima dalam entry tersebut dan komen2 tersebutlah menyebabkan saya tulis entry kali ni. Dan terbukti entry saya salah dan komen anda suma betul. Yep, saya tak pushy, sebab saya dah buat yang terbaik tuk diri saya sendiri. Dan hari ini, bukan hari ni lah, beberapa bulan lepas, lepas result keluar, terbukti yg saya salah.sebab time tu, kita suma takut dan tak pasti camne nak hadapi exam.haha. terima kasih anda yang sekalian.
Dan juga sokongan yang saya dapat dari org lain, my library club mates,  umi n abah, semuanya,. Terima kasih. anda. Hehe. 
Saya takkan berdiri tanpa anda.
Live strong.

4 comments:

ain farahain said...

'saya takkan berdiri tanpa anda'

you make it sound like you're in a wheelchair

no offence :)

Daniel said...

haha~~ i was ain~~~ but now its not

~~haha

bcoz ada hurricane ke, cyclone ke, earthquakes ke, rainstorm ke, aku taw ada org yg sentiasa ada~~

supaya aku leh berdiri

cewaah

ain farahain said...

siapakah org itu?

Daniel said...

umm~~~

tah~~

aku tak igt lah sapa org tu ;p

ko rasa saper ek?