Monday, September 13, 2010

Warna Aidilfitri Kami

Bismillah

Desa Rishah .3.14 pm. 14 September.

1 Syawal dah 3 hari berlalu dan alhamdulillah, Syawal tahun ni, saya sambut dengan family. meriah sekali walaupun tak macam tahun2 lepas. sebab apa pun saya tak tau, tapi saya tak berapa nak enjoy. tapi buat adik2 saya, dorg sgt lah enjoy just like i was at their time. Nevertheless, aldilfitri kali ni, tetap menambah warna dalam kehidupan saya. Alhamdulllah, dan terima kasih atas anugerah sebuah keluarga yang bahagia ni.


p/s : By the way, im still in the mood of cuti. buku criminal tu, sikit pon tak sentuh lagi.haha

Livestrong.

4 comments:

izzatghazali said...

haha..

sekadar letak picta j?

hehe =)

Daniel said...

haha. nama pun warna2 aidilfirti. gambar je lah. tak sempat nak tulis pape. gambar dah cukup menceritakan semuanya kan. ;p

zamzam said...

pergh... daniel bwk blik buku criminal!

syfadh said...

gamabr terbareng atas kete 2 memang terlampau hahahaha