Friday, July 2, 2010

they were my nightmares.

Desa Rishah 12.36 am. 3 Jul.

Bismillah~~ no more cautions.*hehe*

malam dah makin merangkak ke pagi. tapi mata saya nie, haruslah tak mengantuk kan. sebab baru je balik dari mapler td. huhu. then saya juga pun baru je balik dr uptown gerbang malam tadi. bawak budak2 ni g cari button crocs dorg. suma dah giler button pulak. abg cik ngan naem dua2 penuh ngan flag wc punya countries, n si wafie pulak penuh button katun dia. upin lah, spongebob lah. haha. seronok layan budak2 nie.cuti ni barulah dapat rasa main2 ngan adik2 bawak dorg g jalan2. beware ok, i am babysitter no more. haha. lepas penat memilih buttons kat tempat yg croded nak mampos tu, saya pulak amek turn. niatnya menambah koleksi baju bundle. haha. malangnya tak jumpa pun mana yang berkenan. haish. hehe. takpe ada seminggu lagi nak jalan2 nie

pas penat2, g lah mencari kedai  mapler.sebab saya teringin nak makan capati kan...haaish. mula2 g Nasmir nasik kandar, hampeh penuh. then G Silibin Corner lak. penuh lg. pastu g Billion pulak. lagi penuh macam bengong. last2 pegi nasi Kandar Hidayah. giler jugak tu sebab round satu ipoh nak cari meja kosong. haha. after je brazil kalah, baru jumpa meja kosong. haha.teima kaseey nerthelands.. bagos bagos.saya belanja la  budak2 makan roti canai. huhu. tu je yg mampu *tu pun dah kena rm9.90 taw* hantu punya mapler.

haha, akzchelly, saya nak cakap pasal entry2 saya recently.sila klik sini, sini dan sini lagi jika anda tak baca lagi. hehe. everyone know kan. haha. yes . i know !! i know it!! i know it was a craps, *eventhough ada beberapa org yang puji. hehe makseh ok*. but like i care. haha. asal dah takde modal nak hapdet blog, terpaksa lah saya merajinkan diri mebaca2 material2 bosan yang saya dapat dari pak Yordan. pening sebenarnya nak faham sebab bahasa indonesia. tapi  berkat kerajinan *yang tak kena tempat.haha*  dan juga nekad untuk menghabiskan Muhammadiayah, akhirnya habis jugak. alhamdulillah. saya tak tau pulak hantu mana yg rasuk saya.

cakap pasal rasuk ni pulak, saya cepat2 habiskan entry pasal muhammadiyah ni  jadi 3 post je. hehe. satu sebab saya malas, dan satu lagi sebab wajah2 yang saya letak dalam post tu, menghantui saya. haha. *benarkah alasan ini???* haha. ini alasan setan namanya... takde la. tapi bila dok tgok gambar2 kiai2 tu sume, macam pelik pulak kan. dah la suma hitam putih. muka tua pulak. n dah jadi sejarah pulak. ada sebab tuk rasa saya rasa seram tetengah malam nie. haha *sekali lagi, alasan setan dr daniel,haha* mungkin merekalah sebenarnya yang memberi sy semangat nak tulis entry2 pasal dorg. haha. it was a week nightmares ok.

so whatever it was, i felt greatful sebab niat saya dah tertunai nak buat research pasal muhammadiayh nie. pada anda yg request aritu, saya harap anda baca k. hehe. tak cukup bleh tanya lagi. btw, pagi tadi saya membunuh tikus dgn tanam hidup2.   lagipun sebab dah byk sgt tikus kat umah nie. naik geram sy tgok.*motif tetibe cerita pasal tikus kan * hehe

dan cuti pun makin habis. this is the one and only cuti yang paling panjang that i may get for the whole in my life. mana ada dah cuti sepanjang nie lagi lepas. kalu nak jugak cuti panjang, harulah pergi bunuh diri. baru dapat rest sampai bila2 dalam bilik sempit tu sorg2. haha. nauzubillah. nak cita pasal habis cuti, saya malas pulak. haruslah buat kat entry lain pas ni. ala2 malam last gituh kan. haha. adious, and enjoy ur life and your cuti wisely. beberapa hari lagi je tinggal nak menjoli nie. hehe. perut pon dah sakit nie. nak berak. hehe. cau cin cau.

Live strong bebeh!!!

2 comments:

Afif said...

xleh blah kutuk mapler..hahaha

Daniel said...

good mawi good !!