Monday, June 8, 2009

big apple vs jogging,

D. 'D' nama dia. semangat tinggi.tapi selalu kalah.kalah dengan Big apple.seronok cerita dia.kalau bab makan, jangan cakap, he's the second.
this momment, his moment, installed himself into community. Masuk uia, jadi orang lain.dah tak malas bersukan.S, R, Z, A,A, M n ramai la lagi sentiasa jadi inspirasi D.katanya nak kurus.memang dak D ni, beriya-iya nak kurus. but as usual, Big Apple bit him. tak big apple, tentu hot dog. damn it.susah la nak lawan penangan Big apple ni. He is the tough guy. so, every day, This D guy, hit into his mind yang he himself, kena hari-hari main. sejak shot sem ni, selalu gak D ni main. dah jadi enjoy sangat. dulukat sekolah, dak D ni, asyij terperap dalam bilik. apa lagi selain menggemuk. ni la hikmah bagi D, dimana kata dia, sejak kenal ramai kawan, insert himself into community, we will be other person.tak ladi duduk bawah letiak sendiri.tak jugak asyik terlangkup bawah tempurung kepala sendiri. chaiyok D. we support U! lepas ni, bila D lawan Big apple, memang habis big apple dikerjakan. twist!

2 comments:

izzatghazali said...

aku kenal sgt sape yg dikaitkan dgn big apple nih~

Daniel said...

sapa yang ko dikaitkan neh?
big apple tu big apple lah...
donat yg sedap