Saturday, December 4, 2010

Cuti yang hebat, tapi...


Bismillah

10.25 pm. 4 dec 2010. Desa rishah

Seronoknya cuti kali ni menyebabkan saya tak sempat nak update blog. So dah 3 minggu la blog ni bersawang tahap giler. Hehe.saya ni seorg yg rajin sepatutnya. Justeru,  kemalasan ni bukanlah sikap saya. Haha. Saya tak malas k. Cuma takde masa jer. Haha.

What the hell, cuti selama 2 minggu ni alhamdulillah dipenuhi ngan benda2 berfaedah. So, cuti ni tak berapa bosan sebab tiap hari ada je benda yg nak dibuat. But then, org cuti 3 minggu, saya 2 minggu je. N esok dah nak kena balik. Hidup ni mmg tak adil *membentak*.so cuti kali ni, kwn2 saya dtg rumah, kononnya nak jalan tgok perak. Ridhwan, salleh and syaufiq. It was good though spend cuti ngan kengkawan.  Haha. Ok jangan byk cakap. Pictures speaks louder than my lousy words. ;p

Hari first dah main bowling.




then pegi makan char kueh teaw dkt dataran




then lepak2 dataran ipoh





esoknya ke sunway









penat selepas ke sunway, lepak lunch taman polo
dan next day ke kuala kangsar 

galeri sultan azlan


masjid ubudiah

tugu masjid ubudiah



rumah issyam ismail

and the last night








dan inilah cuti saya. ^_^.

2 comments:

farahalinarosli said...

hagemaru, nnt ina gi rumah kamu make sure bawak jalan2 mcm nie tau! ;p

Daniel said...

kepala hagemaru kau