Monday, July 26, 2010

Someone had stole something from my life

Bismillah

IIUM Library 11.10 am 27 July 2010

Dalam pada saya kelam kabut menerima kedatangan teman2 dari umy, saya berusaha jugak curi waktu tuk melepaskan perasaan dlm entry kali ni. becoz i know, there people who cares. n thank you.

penat, lelah, masih belum habis lagi sebenarnya. dan actually, baru nak bermula. betapa cuak dan takutnya saya hanya Allah yang tau. kekadang saya rasa saya macam sorg2 je buat benda ni. tambahan pulak semalam rasa nak menjerit je bila menapak tengah2 panas mengangkut bantal n cadar pegi ke salahuddin. haish... perasaan yang saya rasa, tah....

but then, lepas penat semalam, saya berusaha chill kan diri saya sendiri. lantak lah even ada something yang tak settle pun, i really have to go out n find peace. haha. motif niat nak menenangkan diri la kononnya. haha. dengan itu, saya pun keluar menghabiskan duit ke JJ dari kul 5 sampai kul 9. puas sebanarnya. haha but then bila balik bilik, wallah!!! welcome to reality!!

saya letih sgt ni sebenarnya. banyak revision yang saya ketinggalan, yang saya masih tak sempat nak catch up sampai hari ni. criminal cases, consti, family, usul fiqh, n succession, berlegar2 dalam kepala dah 2 minggu dah. tapi apakan daya saya, masa sgt setan sebenarnya. saya mmg terpaksa jadi macam smlm, dimana saya haruslah start stay up sampai tetengah malam pukul 1 ke 2 untuk menghabiskan topik2 yang saya tertinggal.

n dalam beberapa jam lagi, teman2 UMY akan sampai dan saya masih punya masa sejam sebelum ke kelas kul 12 nt. then kalu smpat welcome dorg dalam pukul 2 n meneruskan kelas dari pukul 3 ptg sampai 10 malam.

wah!!! nak nanges rasa. hanya Allah yang taw betapa nak rebahnya diri saya ni.

Live Strong

3 comments:

Raihana Azhari said...

Daniel. UMY stands for??
Mesti U busy Programme kan??
Apape pun. Don't forget bout health. okie??
Get enough sleep and rest.

Daniel said...

raihana umy stands for UNIVERSITAS MUHAMMADIYAH JOGJAKARTA

Raihana Azhari said...

ouh! Ic...bestnye dapat kenal org lua..