Monday, July 19, 2010

In me in a week

Bismillah

IIUM library, 4.08 pm 19 july.

lol !!!! its been a week of hell in IIUM. dengan macam2 hal yang berkenaan dengan segala macam benda, dari class registration sampailah programme agendas. semua ni adalah suatu yang menyakitkan bagi saya. baru je lepas 5 minit Eizzaz blah dari sebelah saya pegi submit report regarding political system in indonesia, jari saya terus melatah menaip blogspot.com. haish. seminggu tak ngadap dashboard tetiba jadi kekok sebentar. n rite now in this very moment, jari saya sedang terketar-ketar menaip dari keyboard sebab bukan sejuk, tapi sebab nak cepat dan i ve got many things to catch up. hell my self. hidup tak terurus dengan segala macam hal yang saya kena settle before the end of the every single day. i hate deadlines!!! i really heat deadlines

n now, i have to like focused in two things :

a) my class schedule yang macam nak gila ituh
b) dan jugak my commitment for upcoming UMY students. 

oh hell im miserable n im gettin crazy. setiap masa macam tak cukup nafas nak bergerak n sometimes i hate to be responsible. ya allah... ya allah....

people keep arguing alahh daniel, baru seminggu bukak sem ko dah terhegeh2 masuk libary. to those, it just me, okay. aku tak nak nt dah masuk dua tiga minggu baru terhegeh2 nak pinjam nota, nak pinjam kes tuk potostat lah apa lah. that is what i hate the most.
sorry to say its not that saya kedekut atau apa, but if people wanna something from me, please dont judge me.be good to me, ill be good to you insyaallah.

n now, i have life to be manage of and i have a great future to be grab

n for opportunity to manage UMY students, its a great honoured to served them very well. saya admit yang saya sangat penat menguruskan kedatangan dorg but then , i enjoy doing it. i cannot tipu my self yang saya dah menyampah tgok muka  nenek kebayan yang saya terpaksa ngadap hari2 di level 3 itu. dan juga menadah telinga dan membutakan mata hati pabila berurusan dengannya.. n peristiwa khamis mgu lepas sy igt sampai skg, mengadap prosedur yang bagi saya adalah completely ridicilous sampai menyebabkan saya hilang sabar dan hampir menangis, its just bitch!! ..

but whatever it is, i enjoy doin this very much bcoz i know im returning their favour when im in Jogja. 
kwn smpai bila2  makseh  bcoz aku tau ko ada kalu aku pengsan before sempat 27th July ini.. one hour from now, saya kena kuar  bt caves sebab nak g buat banner...pilu sgt rasanya T_T
 dan sekarang i have to stop bcoz my family course outline dah memanggil. haish...  

life aint easy but worth it to be grateful for.

Live strong.

5 comments:

farahalinarosli said...

daniel mmg bz sekarang. boley kira ngan jari berapa kali jer jumpa dia.

izzatghazali said...

daniel sombong sekarang..
boley kira ngn bulu mata yg jatuh kt pipi j smpt lempang dia..

Raihana Azhari said...

wah! bz mengalahkan PM. hii~
anyway. all the bset in what u do. ;)

ain farahain said...

uh~
busy
yes
amat busy
but you know where to find help :)

Daniel said...

makaseh for the spirit!!! woh woh woh

saya akan kuat